Lynks

 

Om mig

Vem är då Niklas? Jo, jag är en student vid det kognitionsvetenskapliga programmet vid Linköpings Universitet, ska sätta igång med sitt examensarbete inom ett år. Men det är långt ifrån allt, jag driver också en egen firma som hjälper till med webbutveckling och grafiska arbeten.

Jag gör webbsidor som är enkla och trevliga att använda.

Du skulle inte använda handskar som inte passar dina händer, eller skor som får dina knän att göra ont. Det är en självklarhet att använda verktyg som passar inte bara sina användare utan även arbetsuppgiften så bra som möjligt. Trots detta har vi ett överflöd av datorsystem och hemsidor som inte är anpassade efter våra hjärnor eller arbetssätt. Låt mig hjälpa er att göra något åt saken.

Allt är inte fyrkantigt

Människor till exempel, de är inte fyrkantiga, jag kan hjälpa till att anpassa dina produkter och tjänster så de passar människor. Jag förstår mig på hur människor och maskiner kan fungera bäst ihop.

Design är inte utseende, design är funktion. Design är den process genom vilken din tjänst eller produkt görs tillgänglig och tilltalande för alla dina besökare.

Har F-skattesedel.

Tillgänglighet

Jag hjälper dig att komma igång med en sida anpassad efter god sed för tillgänglighet.

Sökmotoroptimering (SEO)

Jag vet hur ni kan få bättre sökresultat i Google och Bing utan att använda konstiga metoder eller kompromissa med kvaliteten på er webbsajt.

Kontakta mig så kommer vi igång!

Vill du veta mer?